1. Veise puljongikont

    Veise puljongikont

  2. Veise sisefilee

    Veise sisefilee

    Külmutatud, vaakumpakend
    Keskm. kaal 1,2 kg
  3. Veise supikont

    Veise supikont

    Veise seljakont
    Lihasisaldus kuni 25 %
  4. Veise supiliha

    Veise supiliha

  5. Veise välisfilee

    Veise välisfilee

    Külmutatud, vaakumpakend
    Keskm. kaal 1,5 kg
  6. Veiseaba, kondiga

    Veiseaba, kondiga

  7. Veiseaba, kondita

    Veiseaba, kondita

  8. Veisekeel

    Veisekeel

  9. Veiseliha, kõrgem sort

    Veiseliha, kõrgem sort

    Veise tagatüki liha, kondita
    Horecale: 3-4 kg vaakumpakend
    Külmutatud/jahutatud
  10. Veiseribi

    Veiseribi

    Müügil Tartu Turuhoones